Vanzare Apartament 3 Camere 120mp Finisaje de Exceptie

167.500 € (1.396 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Buna Ziua
  • ID proprietate: RMX10756
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă120 mp suprafaţa construită145 mp camere4 dormitoare2 etaje1 / D+P+2E băi2 anul construcţiei2009 tip imobilapartamente actualizat la15.01.2018

Descriere


Remax Exclusive propune spre vanzare un apartament cu 4 camere ce a fost recompartimentat in 3 camere cu suprafete generoase situat pe o strada privata in cartierul Buna Ziua cu acces facil catre orice zona a orasului.
Locuinta este situata la etajul 1 al unui imobil cu 2 etaje si 6 unitati locative care dispune de curte proprie si zona de joaca pentru copii amenajata.
Ca si compartimentare regasim la intrare un living cu loc de luat masa plus bucatarie, o baie , iar un hol amenajat cu foarte multe dulapuri si spatii de depozitare ne conduce spre zona de dormit unde regasim doua dormitoare si o baie cu vana si cabina de dus.
Locuinta se vinde partial mobilata(cu mobila de bucatarie), finisajele si obiectele de mobilier fiind de cea mai buna calitate si in aflandu-se intr-o stare excelenta. In pretul de vanzare este inclus si un loc de parcare cu CF la demisolul incalzit al imobilului.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aer condiționat Mașină de spălat rufe
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare