Vanzare apartament 2 camere Sala Palatului

55.000 €
  • Bucuresti, Sala Palatului
  • ID proprietate: RMX10213
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă41 mp suprafaţa construită49 mp camere2 dormitoare1 etaje2 / 1S+P+9E anul construcţiei1959 tip imobilapartamente actualizat la01.11.2017

Descriere


Intr-o locatie de exceptie, in zona ultracentrala a capitalei - Sala Palatului, intr-unul din imobile consolidate, puteti achizitiona o proprietate care sa va ofere un bun randament investitional.

Apartamentul este compus din 2 camere si este situat la etajul 2 al imobilului si dispune de o compartimentare decomandata.

Pentru a-l transforma intr-o locuinta cocheta, finisajele interioare ale apartamentului necesita renovare (exceptand tamplaria exterioara din PVC cu geam termopan). Ferestrele apartamentului ofera priveliste catre curtea interioara a imobilului.

Printre multiplele facilitati necesare traiului urban pe care le ofera zona mentionez: Parcul Cismigiu, unitati de invatamant (Universitatea Bucuresti, Facultatea de drept, Facultatea de arhitectura Ion Mincu), spatii comerciale si de agrement (Centru istoric al capitalei, Sala Palatului, Ateneul Roman), mijloace de transport in comun.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aer condiționat
Alte spaţii
Lift
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare