Apartament Unic Floreasca

1.100.000 € (3.929 €/mp) + 19% TVA
  • Bucuresti, Floreasca
  • ID proprietate: RMX11757
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă280 mp suprafaţa construită304 mp camere4 dormitoare3 etaje7 / 1S+P+8E băi4 anul construcţiei2007 tip imobilapartamente actualizat la14.05.2018

Descriere


Agentia RE/MAX Estates va propune spre vanzare un apartament de lux, modern mobilat si utilat, situat in zona Floreasca.

Apartamentul este amplasat in cadrul unui building finalizat in 2007, un imobil foarte bine intretinut. Desfasurat pe o suprafata utila de 280mp, apartamentul reflecta personalitatea proprietarei si gustul acesteia pentru calitate.

Proprietatea este prevazuta cu sistem Smart House (functii centralizate si comandate direct de pe smartphone: incalzire, AC, jaluzele, lumini).
Acesta are o vedere unica catre 3 lacuri: Herastrau, Floreasca si Tei, si este amplasat intr-un imobil ce a castigat premiul I secţiunii Arhitectura rezidenţială - locuinţe colective, la Competitia Anuala de Arhitectura Bucuresti 2015.

Resedinta beneficiaza de gestionare inteligenta a casei si prin urmare de economii interesante de energie electrica, gaze si apa. Dispune de 2 locuri de parcare in garajul subteran, o boxa de acces la sala de fitness a imobilului care se bucura de o gradina si o terasa de vis.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon Pază permanentă Spații agrement Uscătorie Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte comună Lift WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare