Apartament 3 camere UNICAT

239.000 € (2.343 €/mp) TVA inclus
  • Bucuresti, Dorobanti
  • ID proprietate: RMX14021
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă102 mp suprafaţa construită130 mp camere3 dormitoare2 etaje4 / 1S+P+5E băi2 anul construcţiei2009 tip imobilapartamente actualizat la16.02.2018

Descriere


Agentia RE/MAX Estates va propune spre vanzare un apartament unicat in Dorobanti .
De ce spunem ca este UNICAT?! Pentru ca este unul dintre cele mai interesante proiecte de amenajare din nordul Bucurestiului, o amenajare in care s-a pus mult suflet, un proiect gandit unitar, ce imbina elemente de design industrial cu accente art-deco. Proprietatea impresioneaza de la primul contact prin proportionalitatea si compartimentarea functionala a spatiilor desfasurate pe o suprafata utila de 101 mp, cele doua camere fiind organizate coerent la nivel vizual, unificarea acestora fiind realizata prin finisajele de inalta calitate si prin aceeasi linie cromatica, un accent special fiind regasit in amenajarea bailor.
Totul a fost realizat la comanda pentru a se adapta firesc spatiului existent, diferenta fiind facuta prin detaliile de finete dublate de paleta cromatica si texturile ce contureaza un ambient cald si primitor.

Apartamentul este situat la intrarea dinspre Piata Floreasca, intr-un imobil construit in 2009 ( P+5), la etajul 4. Apartamentul ocupa intreg etajul 4, fiind open-space, circular, cu scara blocului pe centru.

Desi este open-space, apartamentul este impartit in bucatarie, zona de dining, living spatios, dormitor cu dressing separat si 2 bai. Apartamentul a fost complet renovat si utilat in luna septembrie 2016, renovarea s-a realizat cu materiale de cea mai buna calitate (caramida aparenta, iluminat pe led aparent, mobilier pe comanda cu fier colectie 2016, mobila de import etc.).

Pentru renovare s-a apelat la un designer care a gandit intreg spatiul intr-un mod cat mai functional, considerand totodata ultimele tendinte in domeniul design-ului industrial.
Apartamentul a aparut in revista Casa si Gradina nr.11/2016 si a fost printre finalistii de la Elle Decorations Award 2016.
Imobilul NU are lift!!!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon Pază permanentă Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase TV
Alte spaţii
Curte comună Debara WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare