Ultracentral Techirghiol-si prin Prima Casa!-comision 0%

52.000 € (87 €/mp)
  • Techirghiol, Ultracentral
  • ID proprietate: RMX8991
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă600 mp suprafaţa construită100 mp suprafaţa teren600 mp camere3 dormitoare2 etajeP+Pod băi1 anul construcţiei1945 tip imobilcase actualizat la17.04.2018

Descriere


RE/MAX Prestige va prezinta spre vanzare casa cu 600 mp de teren in cea mai buna zona a statiunii balneo-climaterice Techirghiol- zona centrala, apropiata de Lacul Techirghiol, de Sanatoriul Balnear dar si de Baza de odihna si tratament balnear "Sf. Pantelimon" - Manastirea Techirghiol. Pozitionata pe una din strazile care fac parte din trama stradala majora a orasului, locatia poate deveni afacerea pe care o doriti: pensiunea dvs. Generatia „decrețeilor” se apropie de varsta pensionarii! Sunt multi si va pot fi clienti daca doriti sa cumparati aceasta proprietate pentru a dezvolta aceasta afacere.
Casa poate fi, pe de alta parte, cea pe care o doriti: curtea mare, libera, va lasa loc sa faceti gradina visata sau sa extindeti casa, realizand o vila dupa dorinta! CADASTRU iulie 2017! SE POATE CUMPARA SI CU CREDIT BANCAR inclusiv PRIMA CASA.
Pentru detalii, va stam la dispozitie!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Alte spaţii
Curte WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare