Ultracentral!!! 2 apartamente perfecte pentru investitie!

175.000 € (1.651 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Ultracentral
  • ID proprietate: RMX14004

Caracteristici


suprafaţa utilă106 mp suprafaţa construită120 mp camere3 dormitoare3 etajeDemisol / P+2E+Pod băi2 anul construcţiei1910 tip imobilapartamente actualizat la13.08.2018

Descriere


Vrei sa locuiesti in centrul Clujului, in "miezul actiunii"? Am pentru tine locatia perfecta. Vrei sa investesti intr-un imobil ultracentral, unde nu vei duce lipsa de chiriasi? Din nou, am pentru tine solutia ideala.
RE/MAX Premium va ofera spre vanzare doua apartamente ultrafinisate cu materiale de calitate, incalzire in pardoseala, centrala termica proprie, tamplarie termopan si instalatii complet refacute, situate intr-o cladire veche din inima orasului, mai precis la 1 pas de Piata Muzeului, 2 pasi de Matei Corvinu si 3 pasi de Piata Mihai Viteazu! Cu alte cuvinte, toate punctele de interes din centru sunt la distanta de "o plimbare".
Avand in vecinatate mai multe companii de IT, apartamentele prezinta interes si ca oportunitate de investitie, precum si ca varianta de inchiriere in regim B&B, data fiind locatia ultracentrala.
Imobilul ofertat este compus, practic, din doua apartamente cu acces separat: unul la demisol, in suprafata de 40 mp, compus dintr-o camera mare ce comunica cu bucataria printr-o bolta finisata cu maiestrie, o baie cu geam si tavan inalt si un antreu; celalalt apartament, situat la parterul inalt al cladirii, masoara 66 mp si este compus din doua camere spatioase, cu trecere dintr-una in alta, o bucatarie spatioasa, o baie frumoasa, pardosita cu piatra, o camara/dressing si un antreu de asemenea pardosit cu piatra.
Cele doua apartamente, care se vand impreuna, sunt total separate in prezent, dar ele pot fi transformate intr-unul singur.
Cladirea, la fel ca toate cladirile din centrul orasului, urmeaza a fi supusa operatiunii de refatadizare, ceea ce ii va imbunatati aspectul considerabil si va spori valoarea apartamentelor care fac obiectul ofertei noastre.
Pt detalii, va stau la dispozitie!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare