Tu ce ai face cu un teren extravilan de 9.380 metri pătrați?

110.000 € (12 €/mp)
  • Vlaha
  • ID proprietate: RMX11745
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa teren9380 mp tip imobilterenuri actualizat la19.02.2018

Descriere


Dacă ești un meseriaș strașnic în d-ale agriculturii, atunci liniștit, da liniștit l-ai putea exploata pentru porumb (mălai), grâu sau multe altele. Dar dacă ești mai experimentat și ai cunoștințe mai multe de zone cu specific industrial? Bineînțeles că ai putea construi o hală pentru producție, depozitare sau pentru service.

Dar hai să zicem că nu ești un meseriaș dar în schimb ești un om harnic și organizat, liber și cu spirit întreprinzător. Crezi că ai putea realiza o pensiune? Sigur că ai putea, că doar nu ești harnic și organizat degeaba. Dar dacă ar fi o pensiune doar din rulote? Idei crețe sigur mai găsim.

Frontul terenului e țais, adică de 60 metri liniari iar utilitățile (apă, gaz, curent și canalizare) sunt chiar la marginea proprietății. Parcă acum sună mai bine o pensiune doar din rulote nu? Se poate și restaurant dacă talentul tău culinar clocotește. Și realizarea unei săli de nunți e o variantă pentru cei mai organizați din fire.

Lângă satul cu nume viking, Vlaha, în comuna Săvădisla, cu mare, mare ușurință putem vizita terenul, cunoaște vecinii și bea un pahar de țuică (înafară de șofer). Liniștiți putem merge pe drumul principal 107M (ask Google) sau chiar și pe autostada Transilvania pentru cei cu senzații tari a la Cluj.

Țuica e din partea casei.

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare