Vilă de om gospodar + teren agricol in comuna Gârleni

95.000 € (364 €/mp)
  • Garlenii de Sus
  • ID proprietate: RMX9103
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă261 mp suprafaţa construită310 mp suprafaţa teren7500 mp suprafaţa curte1000 mp camere5 dormitoare2 etajeD+P+1E+M băi3 anul construcţiei2006 tip imobilcase actualizat la22.08.2017

Descriere


Plasată intr-o zonă cu un peisaj de excepție , locația D+P+E cu 1000 mp curte ( din care 500 mp pavată) și 6500 mp teren agricol în continuarea curții, este situată în satul Gârlenii de Sus, între vile, la 200 de m distanță de drumul asfaltat, având apa din surse proprii, fosă septică și curent electric utilizat și pentru încălzire în timpul iernii, gard de fier forjat la strada, porți cu deschidere automată .
Construcția este realizata pe structura de lemn, izolată cu termosistem de 10 cm are tâmplărie de lemn cu geam termopan și finisaje de calitate superioară mult peste medie.
Ca anexă regăsim o bucătărie de vară în care, pe lângă bucătăria propriu zisă și cămară, au fost amenajate și un dormitor și o baie încălzite cu sobă de teracotă.
Compartimentarea vilei cuprinde la parter living, bucătărie, doua dormitoare și baie, iar la etaj living, doua băi și un dressing. Demisolul generos , în care se regăsesc echipamentele tehnice pentru apă caldă, este finisat de asemenea foarte bine ( are gresie pe toata suprafața ) oferind avantajul organizării unor spații de depozitare extrem de utile și importante în funcție de nevoile fiecăruia .
Vila se vinde semimobilată, bucătăria și baile complete ca în imagine, rămân corpurile de iluminat, perdele, draperii și aerul condiționat.
Apropierea de pădure ( cca 500 m ) cu facilitatea cotidiană de a te bucura zilnic de aerul curat și de o priveliște minunată, de a face drumeții sau de a culege roadele pădurii, sunt factori importanți ce merită a fi analizați cu atenție pentru această ofertă deosebită.
Stația MAXI-TAXI din apropiere oferă la fiecare 30 de min accesul rapid catre Bacău.
Pentru relații suplimentare și pentru vizionare sunați la 0787 710 710.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Jacuzzi Mașină de spălat rufe Scară interioară TV
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Grădină Irigații Pivniță WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare