Teren de vanzare in zona Eminescu-strada Raspantiilor 33

599.830 € (779 €/mp)
  • Bucuresti, Eminescu
  • ID proprietate: RMX1901
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa construită330 mp suprafaţa teren770 mp tip imobilterenuri actualizat la23.10.2017

Descriere


Va prezentam un teren dat spre vanzare, situat pe strada Raspantiilor Nr 33, intr-o zona din Bucuresti, ultracentral, zona Dacia-Eminescu-Tunari.
Conform certificatului de urbanism, regimul urbanistic zonal este: POT: 45%, CUT: 1.61, Hmax: S+P+2+3R.
Prin realizarea unui PUZ se poate obtine un CUTmax: 3,5 si POT: 70%, dovada fiind constructiile invecinate care sunt la nivel de 2S+P+2+3+4+5R.
Suprafata terenului este de 770 mp, pe teren se afla doua constructii, o constructie veche care are amprenta la sol de 100 mp si o cladire cu structura pe cadre de metal cu o amprenta la sol de 150 mp, realizate in urma unei investitii de 55.000 euro, investitie ce ar duce la obtinerea a 600 mp utili, 20 locuri de parcare sau o curte generoasa pretabil unui spectru larg de activitati comerciale/servicii/productie, clinica umana/veterinara, scoala/gradinita/cresa, hotel/hostel sau a doua cladiri rezidentiale/mixte. Pe teren s-a facut o investitie de 50.000 euro (electricitate 380V, apa, canalizare, scurgere ape pluviale, separator-decantor realizate recent conform normelor in vigoare, asfaltat cu infrastructura si inclinatiile aferente pentru scurgere, porti de intrare si garduri aferente, complet ingradit).
Locatie extraordinara, amplasament discret, ultracentral, intr-o zona foarte linistita, forma terenului ce permite o eventuala extindere si/sau constructie a unui sediu de firma sau a unei resedinte unifamiliale si/sau a unui duplex sau chiar a unei investitii profitabile intr-un imobil cu mai multe apartamente, cu suficient spatiu pentru amenajarea unei gradini si piscina sau teren de sport si a unui garaj si parcare vizitatori.
Infrastructura locala si zonala:
- infrastructura noua, refacuta integral acum 2 ani (strada, trotuare, covor asfaltic, canalizare, apa, gaze, electricitate, fibra optica tv si internet) pe Strada Raspantiilor- investitie aprox. 4 milioane euro;
- infrastructura de cartier refacuta integral (strada, trotuare, linie tramvai, canalizare, apa , gaze, telefonie, internet, iluminare stradala, toaletare pomi, semnalizare rutiera, efectuata in cursul acestui an) pe Strada Tunari - investitie de aproximativ 18 mil euro.
- infrastructura stradala noua, refacuta integral si in profunzime ( strada, trotuare, covor asfaltic, iluminat stradal, toaletare pomi, marcaje rutiere , canalizare apa, gaze, electricitate) pe Strada Mihai Eminescu cu o investitie aproximativ 26 mil. Euro.
Facilitati zona: Piata Romana in imediata vecinatate, gradinita, scoala, liceu, facultate, spitale, centre medicale, farmacii, piete agroalimentare, magazine alimentare, supermarketuri, florarie, mijloace de transport in comun (tramvai, troleibuz, autobuz), statie de metrou, parcuri, complex sportiv, centre de infrumusetare si fitness, piscine, terenuri de tenis, stranduri etc. Teatre, cinematografe (Teatru “Metropolis”, Teatrul “Bulandra”, Teatrul National, Atheneul Roman, Circul “Globus”), cafenele, cluburi, restaurante, hoteluri, etc.

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare