Apartament Superb, Universitate

208.500 € (2.085 €/mp)
  • Bucuresti, Magheru
  • ID proprietate: RMX14370
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă100 mp camere4 dormitoare3 etaje1 / P+5E băi1 tip imobilapartamente actualizat la18.08.2018

Descriere


Agentia RE/MAX Estates va propune spre vanzare un apartament aristocratic cu 4 camere, sub aura rafinamentului si a elegantei.
Situat in inima Bucurestiului vechi, interbelic, cu cafenele discrete si restaurante ce-ti ofera adevarate experiente gastronomice transmite parfumul micului Paris.

Aerul albastrui te ademenste imediat ce treci de usa larga de la primul etaj. Un foaier impunator care te copleseste si prin inaltime te intampina nerabdator sa-ti conduca gandurile spre vremuri de odinioara.
Usi masive restaurate profesional innobilate cu cristal autentic fac trecerile intre foaier si dormitoare sau salonul de socializare o calatorie cu parfum de poveste. Salonul de o marime remarcabila imbina intr-o maniera unica polivalenta unei locatii remarcabile cu eleganta nobiliara a unei adevarate sali de bal.

Sala de baie placata in piatra naturala in care troneaza o adevarata piesa de rezistenta - lavoarul cu oglinda venetiana - nu lasa sa se intrevada ca cele mai noi tehnologii iti incita provocator cel de-al 6-lea simt.

Vasul de toaleta si cabina de dus se armonizeaza si ele perfect cu stilul arhitectual propus de cei 2 designeri care si-au dat mana peste ocean.
Bucataria, o bijuterie unicat, total utlilata si pe deplin determintata sa satisfaca si cele mai solicitante pretentii creaza un echilibru simbiotic fabulous.
Va invitam sa studiati fotografiile sperand sa va fi convins deja sa experimentati pe viu pulsatia vioaie dintre rafinamentul exclusivist si atmosfera burgheza etern invaluitoare.
Pentru a va face o idee cat mai ampla asupra finisajelor deosibite si a conceptului senzational, va invitam la colaborare.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare