Apartament Primaverii

1.375.000 € (4.993 €/mp) + 19% TVA
  • Bucuresti, Primaverii
  • ID proprietate: RMX11753
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă275.41 mp suprafaţa construită337.41 mp camere4 dormitoare3 etaje1 / 1S+P+6E+7R băi4 anul construcţiei2016 tip imobilapartamente actualizat la20.07.2018

Descriere


Agentia RE/MAX Estates va propune spre vanzrare un apartament superb realizat la standarde exceptionale, fiind situat intr-o zona unica, inconjurata de cele mai frumoase parcuri ale Capitalei, cu avantajul perspectivei deschise prin suprafete vitrate generoase.

Apartamentul se evidentiaza prin luminozitatea spatiilor, atat in living, cat si in cele trei dormitoare, orientate catre Sud Est.
Sunt incluse in cadrul apartamentului anexe cu destinatii utile: spalatorie/uscatorie si camera tehnica.

Apartamentul propus se afla la etajul 2 al cladirii, are suprafata utila de 282 mp, iar spatiul interior este divizat in: living, bucatarie, 3 dormitoare, 4 bai si 2 terase insumand 28 mp. Finisajele folosite sunt moderne, de calitate, iar apartamentul este luminos.

Amplu, spatial, livingul reprezinta fara indoiala nucleul acestei proprietati si este pus in valoare prin accente cromatice inchise, cum ar fi veioza din zona de lounge si rafturile incastrate in perete. Bucataria open, configurata pe model american, este una moderna, cu electrocasnice incorporate pentru a crea o unitate la nivel vizual. Paleta de culori calde o face sa apara ca o oaza de lumina in contextul cromaticii utilizate in restul amenajarii. Alegerea nuantelor de beige pentru parchet s-a dovedit a fi foarte potrivita pentru stilul conturat in amenajare, tinand cont de mobilier si accesoriile utilizate. Dormitoarele preiau tematica abordata in spatiul de zi, mizand pe comfort si eleganta. Intreaga proprietate pastreaza linii curate si imprima caldura prin nuantele si materialele inspirate de natura.

Accesul este securizat printr-un sistem privat de utilizare a intrarilor si a liftului, care realizeaza legatura directa intre garajul subteran, holul de intrare - receptie si fiecare apartament.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon Pază permanentă Spații agrement Uscătorie Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte comună Debara Lift WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare