Spațiu industrial de vânzare zona Bartolomeu

258.000 € (222 €/mp) + 19% TVA
  • Brasov, Bartolomeu
  • ID proprietate: RMX14839

Caracteristici


suprafaţa utilă1160 mp suprafaţa teren2240 mp camere20 etajeParter+1 / P băi3 anul construcţiei2009 tip imobilspatii-industriale actualizat la18.06.2018

Descriere


RE/MAX Central va propune la vanzare o hala situata intr-o zona industriala de traditie a Brasovului, mai exact in zona Bartolomeu, usor accesibil atat pentru personal, colaboratori cat si pentru tir-uri, avand acces din doua strazi.
Suprafata totala a terenului este de 2240 mp, unde regasim o hala de 1160 mp. Hala este compartimentata in spatii de productie/depozitare, vestiare, loc pentru luat masa, grupuri sanitare si o zona administrativa.
Din suprafata de 1160 mp, o suprafata de aproximativ 1000 mp este alocata zonei de productie/depozitare, plus o copertina de 500 mp.
Zona de hala este compartimentata in mai multe module cu destinatie de depozitare si productie. Inaltimea la hala variaza intre 4.7 ml - 5.6 ml.
Constructia este realizata din fundatii izolate din beton si fundatii continue pe exterior sub parapetii de caramida, placa beton cu sapa de egalizare ca pardoseala, stalpi metalici, acoperis din panouri termoizolante cu tabla profilata, inchideri laterale cu panouri termoizolante si zidarie portanta de 25 cm pana la inaltimea de 1,50m, tamplarie din aluminiu si geam termopan.
Hala dispune de toate utilitatile: curent trifazic de mare putere (250KW), apa, canalizare, gaz, iar in plus avem sistem monitorizare video si sistem alarma.
In exteriorul halei este complet betonat pentru trafic greu si locuri de parcare.
Pe un segment de piata in care situatiile juridice de multe ori nu sunt foarte bine definite, acest imobil dispune de extras de carte funciara.

Pozitia imobilului in zona cea mai bine cotata pe segmentul industrial ofera o investitie foarte buna indiferent daca este pentru activitate industriala sau pentru randament investitional.

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare