Spatiu de vanzare/inchiriere, pretabil hala de productie, birouri, comercial

1.728 €/lună (4 €/lună/mp) + 19% TVA
  • Bucuresti, Theodor Pallady
  • ID proprietate: RMX10133

Caracteristici


suprafaţa utilă432 mp suprafaţa construită450 mp suprafaţa teren432 mp camere10 etajeParter / P anul construcţiei2017 tip imobilspatii-industriale actualizat la23.04.2018

Descriere


Oferta noastra se compune dintr-o hala in suprafata de 432mp, la nivel de parter, pretabila atat pentru depozitare cat si pentru birouri.
Spatiul exista la vanzare, cat si la inchiriere. La vanzare pretul este de 800euro/mp- nepurtator de tva. La inchiriere se percep 4euro+tva/mp- discutabil.
Fiind situata in apropierea statiei de metrou 1 Decembrie, aceasta locatie ofera un beneficiu enorm viitorilor investitori in ce priveste accesul catre cel mai rapid mijloc de transport urban din Bucuresti, distanta pana la statia de metrou fiind parcursa pe jos in 10-12 minute.
Spatiul a fost delimitat si separat dintr-o hala mai mare. Structura de rezistenta este din beton armat, cu pereti despartitori din BCA, beneficiind de un invelis nou, facut cu panouri tip senvis izolante(cu vata de 80mm).
Utilitati:gaze, electricitate, apa si canalizare.
Locurile de parcare exista, masinile putand fi parcate pe toata latimea de 12ml a halei.
Acest spatiu este livrat ca nou, putand avea destinatii multiple de functionare: service auto, tipografie, birotica, atelier, depozitare, etc.
Va stam la dispozitie pentru mai multe detalii.

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare