Spațiu de birouri în zona Calea Aradului

700 €/lună (6 €/lună/mp)
  • Oradea, Calea Aradului
  • ID proprietate: RMX15344
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă115 mp suprafaţa construită135 mp camere5 etajeParter / P băi1 anul construcţiei2010 tip imobilbirouri actualizat la18.04.2018

Descriere


RE/MAX Joy propune spre inchiriere un spatiu de birouri in suprafata de 115 mp util situat intr-o casa cu dubla destinatie pe strada Traian Blajovici.

Perimetrul comercial este amenajat la parter, cu acces separat, direct din strada, si este compus din 4 birouri, 1 arhiva, 1 chicineta si 1 baie iar compartimentarea confera versatilitate in ce priveste viitoarea destinatie de business pe care beneficiarul va dori sa o confere acestui spatiu.

Interiorul se poate amenaja dupa placul beneficiarului. Pereti curati, vopsiti cu vopsea lavabila, pardoseala din gresie, tavan casetat cu corpuri de iluminat incastrate, sistem de prize pentru curent, grupul sanitar echipat, incalzire pe gaz in pardoseala are multiple avantaje pentru viitorii beneficiari. Este un spatiu excelent pentru cei care isi doresc sa infiinteze o clinica veterinara, deoarce momentan functioneaza un salon de cosmetica canina intr-o incapere, dar este ideal si pentru alte activitati- birouri, sedii de firme, farmacie, etc.

Cele 8 locuri de parcare din fata casei sunt avantaje considerabile pentru orice companie.

Va invit la vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare