Spatiu comercial stradal Calea Victoriei

1.350.000 € (5.466 €/mp)
  • Bucuresti, Calea Victoriei
  • ID proprietate: RMX11397

Caracteristici


suprafaţa utilă247 mp suprafaţa construită270 mp camere4 etajeDemisol+Parter+Mezanin / 1S+D+P+4E+5Th băi2 anul construcţiei1936 tip imobilspatii-comerciale actualizat la06.08.2018

Descriere


Va propunem spre vinzare un spatiu comercial, ideal pentru un magazin de prezentare reprezentativ, situat pe Calea Victoriei, in proximitatea Hotelului Hilton si a Pietei Amzei. Imobil S+P+Mezanin+4E. Spatiul este inchiriat pentru o perioada de 5 (cinci) ani.
Dispus pe trei niveluri: subsol (97 mp.) de mare utilitate pentru depozitare marfa; parter, spatiul comercial si de expunere propriu-zis (117 mp.) cu doua deschideri stradale, oferind o zona de expunere x 2 vitrine de 14 ml. in total si etajul (32 mp.), spatiu ce poate fi folosit pentru birourile celor ce vor ocupa spatiul in ansamblul acestuia, totalul suprafetei oferite spre inchiriere ajunge la 247 mp.
Va stam la dispozitie pentru orice informatii suplimentare, precum si pentru programarea unei prezentari la fata locului a unui spatiu care, prin pozitie si capacitate de expunere, poate fi catalizatorul unei afaceri de succes, fie si numai prin deosebita calitate de reprezentare la un inalt nivel al acesteia.

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare