SPATIU COMERCIAL MARASTI

990.000 € (3.123 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Marasti
  • ID proprietate: RMX9691
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă317 mp suprafaţa construită418 mp etajeParter / P băi1 anul construcţiei1970 tip imobilspatii-comerciale actualizat la16.07.2018

Descriere


RE/MAX Concept va propunespre vanzare in exclusivitate cu 0% comision la cumparator spatiu comercial situat in piata Marasti. Proprietatea este amplasata intr-o zona cu trafic pietonal si auto foarte intens cu vad la strada, doua dintre cele mai importante caracteristici ale unei locatii cu destinatie comerciala.
Suprafata spatiului de 317 mp este structurata pe parter, cu o vitrina de 10 metri. Spatiul beneficiaza de acces direct din strada, precum si de acces secundar pentru marfa prin partea din spate. Spatiul este impartit in mai multe incaperi ( 4 sali de servire, depozit, magazie, birou, spatiu receptie, baie) cu posibilitate de recompartimentare.
Spatiul este ideal pentru activitati comerciale diverse, banci, restaurante, showroom-uri.
Spatiul se poate achizitiona in intregime sau poate fi divizat in trei parti (de aproximativ 58 mp, 99 mp si respectiv 110 mp)
Zona este consacrata magazinelor de design interior si materiale de constructii, magazinelor de incaltaminte/ imbracaminte, banci, farmacii.

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare