Spatiu comercial de vanzare - Comision 0%

456.800 € (2.117 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Semicentral
  • ID proprietate: RMX14708
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă215.8 mp suprafaţa construită260 mp camere1 etajeParter / D+P+3E+4R băi1 anul construcţiei2018 tip imobilspatii-comerciale actualizat la21.06.2018

Descriere


RE/MAX Grup de Lux va propune spre vanzare un spatiu comercial.
Spatiul are o suprafata utila de 215.80 mp si se afla la parterul unui bloc de locuinte ce va fi construit in zona centrala. Fiind situat la parter, cu front pe doua laturi la strada principala, spatiul beneficiaza de o foarte buna expunere si vizibilitate.
Spatiul se va preda in stadiul semifinisat cu - sapa autonivelanta, pereti gletuiti, centrala termica individuala, tamplarie Rehau cu 6 camere si sticla tripla, instalatii trase la pozitie, calorifere Purmo, Spatiile comune si cele exterioare din imobil se vor preda complet finisate.
Situarea imobilului intr-o zona centrala, cu trafic si in proximitatea altor puncte de interes public, face ca acest spatiu sa fie potrivit pentru orice activitate - magazin alimentar, showroom, agentie bancara, restaurant, cabinet medical, salon infrumusetare, sala de fitness, magazin de prezentare, etc
Pentru orice cumparator, proprietatea poate constitui o foarte buna investitie, fiind usor inchiriabil ulterior. Randamentele pe segmentul comercial in Cluj Napoca fiind in jurul valorii de 8%.
Finalizare constructie imobil Mai 2019. Achizitia se face fara comision la cumparator!

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare