Spatiu comercial de inchiriat - parter si demisol

5.000 €/lună (13 €/lună/mp) + 19% TVA
  • Cluj-Napoca, Marasti
  • ID proprietate: RMX11069
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă380 mp suprafaţa teren522 mp camere2 etajeDemisol+Parter / D+P+4E+5R băi2 anul construcţiei2015 tip imobilspatii-comerciale actualizat la15.02.2018

Descriere


RE/MAX Grup de Lux va propune la inchiriere in exclusivitate, un spatiu comercial. Acest spatiu este structurat pe doua nivele la demisolul si parterul unui imobil de birouri finalizat in anul 2015. Suprafata de inchiriat a spatiului este de 380 mp, din care la parter sunt 230 mp iar la demisol 150 mp. Parterul poate fi folosit pentru magazin de prezentare sau birouri, iar la demisol - spatiu de depozitare / oficiu / birouri (demisolul este amanajat si incalzit).
Spatiul de la parter dispune de acces direct din strada, separat fata de restul cladirii. Interiorul este necompartimentat, structura fiind pe stalpi, astfel ca exista posibilitatea compartimentarii dupa necesitatile viitorului chirias.
Cladirea fiind situata pe colt dispune de o foarte buna vizibilitate si expunere. De asemenea, spatiul de la parter are multa suprafata vitrata, facandu-l ideal pentru orice activitate comerciala.
Spatiul dispune si de 2 locuri de parcare situate in fata imobilului. Pe langa pretul chiriei, se vor datora 2 euro/mp +TVA costuri administrative aferente serviciilor oferite de proprietar tuturor chiriasilor (paza, receptie, intretinere, curatenie spatii comune interior si exterior, etc).
Recomandam acest spatiu pentru agentie bancara, magazin de prezentare, cafenea / restaurant, farmacie, cabinet medical, etc.
Zona in care este amplasat imobilul este una foarte buna, oferind proximitate fata de statii ale mijloacelor de transport in comun, magazine diverse, agentii bancare, supermarket, acces facil catre centru sau alte zone ale orasului.
Disponibilitate imediata.

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Sistem de alarmă
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare