Spatiu birou de inchiriat (425mp)

3.397 €/lună (6 €/lună/mp) + 19% TVA
  • Cluj-Napoca, Dambul Rotund
  • ID proprietate: RMX162
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă425 mp camere8 etajeParter / D+P+2E băi2 anul construcţiei2006 tip imobilbirouri actualizat la15.05.2018

Descriere


Imobilul situat pe artera principala ce asigura accesul rapid catre centru si spre iesirea din municipiul Cluj-Napoca spre Zalau, cu un aspect exterior ce-l face usor de reperat, fiind una dintre cele mai reprezentative din zona aceasta, are disponibil pentru inchiriere biroul de 425mp de la parter, cu expune spre la strada.

Arhitectura moderna a birourilor cu ferestre generoase cu orientare sudica , permite iluminarea naturala interioara si o vedere panoramica.

Finisajele interioare sunt durabile, estetice si usor de intretinut. Cladirea este dotata cu tehnologie moderna asigurand o optimizare a costurilor de intretinere si un nivel cat mai inalt de confort. Finisajele exterioare ca: granit, lemn ignifug, placaje Prodema, Alucobond, etc confera un aer modern si deosebit imobilului.

Imobilul are acces facil spre oras, fiind situat in imediata apropiere de statiile mijloacelor de transport in comun. Totodata, imobilul beneficiaza si de apropierea fata de institutiile bancare (in zona fiind peste 4 agentii bancare), gara, autogara, restaurante, hoteluri, magazine de prezentare, reprezentante de firme, etc.
Aceste birouri sunt recomandate unei firme pentru care imaginea si ambianta de lucru placuta si sigura conteaza.
Un atu in plus pentru orice viitor chirias este curtea interioara foarte spatioasa, amenajata cu spatii verzi si 10 locuri de parcare alocate parterului

Inchirierea se face fara comision pentru client iar pentru agentiile colaboratoare oferim noi comision.

Facilităţi


Utilităţi generale
Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare