Salicea - casa ta in mijlocul naturii

205.000 €
  • Salicea
  • ID proprietate: RMX14398
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă182 mp suprafaţa construită204 mp suprafaţa teren1100 mp camere7 dormitoare6 etaje1S+P+1E băi3 anul construcţiei2009 tip imobilcase actualizat la25.06.2018

Descriere


Prin intermediul acestei proprietati, intentia mea este sa va deschid o usa spre starea de bine, descoperindu-va o zona deosebit de apropiata, imediat dupa impresionanta Padure Faget! Fara comision pentru comparator!
In ultimii 5 ani aceasta zona, Salicea, a prins un contur frumos, acesta fiind dat de casele nou construite, de renovarea celor vechi, de oamenii care au ales sa-si traiasca viata aici, in tihna, dar si de multe alte atractii.
Veti simti starea de "acasa" in aceasta casa, prin conceptul de spatii deschise, compartimentare, ferestre mari si panoramice, veti vedea un apus de poveste si veti putea citi sau gradinarii in curtea generoasa!
https://ro.wikipedia.org/wiki/S%C4%83licea,_Cluj


Casa are orientare sud vestica, amplasata pe un teren de 1100 mp si compartimentata astfel:
Parterul: zona de zi, semineu, bucatarie, zona de luata masa, 2 camere si o baie cu dus
Etaj: 4 dormitoare, 2 bai, 2 balcoane
Casa are un put forat la 65 metri, in care este coborata pompa, iar aceasta scoate apa, pentru folosinta de zi cu zi, intr-un vas rezervor de 1000 litri. Exista posibilitatea de racordare la panoul solar (este serpentina corespunzatoare in puffere).
Incalzirea spatiului se face prin centrala termica pe lemne cu gazeificare Atmos, aceasta incalzeste apa care poate fi stocata in doua puffere, fiecare de 750 litri. Apa trece in ventiloconvectoare (inlocuiesc caloriferele, sunt facute la comanda la firma Riela din Cluj). Ventiloconvectoarele pot fi folosite fie cu ventilatie, fie fara.
Geamurile sunt din profil PVC VEKA antiefractie, parchetul este din lemn masiv, iar scarile interioare sunt din metal, imbracate in lemn.

La distante de mers pe jos, daca nu aveti dispozitie sa gatiti sau aveti chef de o piscina, va asteapta, La Mesteceni si Casa Dinainte.
Iubiti caii, drumetiile, activitatile afara?
Centru de echitatie Napoca Sport Horse este la cateva minute de aceasta casa :).
Copiii se pot imprieteni cu animalele de la Moara de Vant (minizoo, tiroliana), sigur ca sunt si magazine alimentare, autobuz din Cluj spre Salicea (M16), pentru adulti gasiti dealuri pentru ATV-uri, alergat, trasee cycling!
Fatada, amenajarea etajului, imprejmuirea si amenajarea gradinii sunt in misiunea noului proprietar!
Va invit sa descoperiti, vara in Salicea!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Curte
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare