APARTAMENT 6 CAMERE IN VILA PIATA DOMENII

1.000 €/lună (7 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Domenii
  • ID proprietate: RMX10080
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă137 mp suprafaţa construită177 mp suprafaţa teren54.16 mp camere6 dormitoare4 etaje1S+P+M băi4 anul construcţiei1945 tip imobilcase actualizat la23.04.2018

Descriere


Va propunem spre achizitionare sau inchiriere un apartament de 6 camere situat la etajul 2, in vila , zona Domenii.
Proprietatea a rezultat prin alipirea a doua apartamente ce pot fi folosite ca atare beneficiand astfel de un spatiu generos ce se intinde pe suprafata intregului etaj sau pot fi dezmembrate revenind astfel la situatia initiala.
Fiecare apartament dispune de o bucatarie tip bucatarie americana,open space, living, doua dormitoare, cate o baie si cate o toaleta de serviciu.
In pretul de achizitionare este inclus si subsolul, compus din 4 incaperi in suprafata totala de40mp , subsol care este amenajat ca si spatiu pentru depozitare, precum si podul ce este amenajat tip open space si beneficiaza de lumina naturala.
Accesul in proprietate este individual si se face prin garajul inchis, insa acesta poate fi modificat de catre viitorul proprietar si tranformat in curte.
Imobilul a fost renovat la inceputul anilor 2000, fiind pastrate elementele arhitecturale precum si cele de structura.
Aceasta proprietate este unica prin caracteristicile sale oferind oportunitatea de a locui intr-un apartament in zona Domenii, dar avand beneficiile generate de spatiul generos, posibilitatea de parcare sau curte, spatii pentru depozitare, poate chiar si un birou "acasa", dar nu in casa, delimitand bine zonele, dar avand confortul de a nu pierde timp cu deplasarea.
Proprietatea se vinde sau inchiriaza partial mobilata.

Pentru detalii si vizionari va stau la dispozitie.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare