RE/MAX Concept va propune spre vanzare casa in Dambul Rotund

119.000 € (1.700 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Dambul Rotund
  • ID proprietate: RMX9429
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă70 mp suprafaţa construită84 mp suprafaţa teren360 mp camere3 dormitoare2 etajeP+Pod băi1 anul construcţiei1973 tip imobilcase actualizat la17.07.2018

Descriere


RE/MAX Concept va propune spre vanzare casa individuala cu priveliste deosebita asupra orasului, in Dambul Rotund, str. Sitarilor nr. 41
Parcela de teren are o suprafata de 360 mp.
Compartimentarea locuintei este foarte bine gandita si impartita astfel: hol de acces, baie, bucatarie, 3 camere spatioase, dispuse in 70 mp utili. Proprietatea are si o anexa ce poata fi folosita ca si spatiu de depozitare sau poate fi reamenajata in functie de preferinte, are de asemenea o privnita , in cazul in care noul proprietar isi va dori o crama.
Avantajul locuintei este acela ca prin mansardare se mai poate obtine o suprafata de 65 mp, acoperisul casei a fost deja recent refacut.
Proprietatea este dotata cu: centrala termica, geamuri termopan, parchet din lemn masiv, usa intrare din metal, usi interior din lemn, proprietarea poate fi monitorizata video. Locuinta poate fii vanduta mobilata in forma actuala, in cazul in care se doreste utilizarea ei.

Parerea agentului: M-a impresionat panorama foarte frumoasa asupra orasului, cred ca este un spatiu excelent care poate fi customizat si modernizat sau utilizat in forma actuala, pozitia proprietatii este una foarte buna. Mi-a placut foarte mult gradina, curtea interioara, cred ca se pot face multe lucruri frumoase acolo.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aragaz
Alte spaţii
Curte Debara Grădină Pivniță
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare