Proprietate unica, in vila, parter cu demisol si mansarda. Pache Protopopescu

99.900 € (768 €/mp)
  • Bucuresti, Pache Protopopescu
  • ID proprietate: RMX475
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă130 mp suprafaţa construită150 mp camere8 dormitoare2 etajeParter / D+P+1E+M băi1 anul construcţiei1930 tip imobilapartamente actualizat la07.09.2017

Descriere


Avem placerea să vă prezentăm o proprietate cu multiple avantaje, situata in zona centrala a capitalei.
Vila este compusa din 2 apartamente principale, cate unul la parter si la etaj. Proprietatea este compusa din D+P+E+M, apartamentul de la etaj fiind deja vandut. Locatia este centrala si intima, retrasa de la traficul rutier, cu acces privat doar pentru rezidenti, libera si curata juridic.
Prin aceasta proprietate nu castigati doar un apartament. Castigati intimitate, acces facil catre metrou(3min pe jos), neaglomerata(un singur vecin in imobil), locuri depozitare mai mult decat suficient la demisol si mansarda, si posibilitatea realizarii unui alt apartament la demisol si chiar mansarda.
Ca investitie, beneficiul cumpararii acestei proprietati este foarte mare. Apartamentul dispune la demisol de 3 camere iar la mansarda de inca 2+. Investitia dvs. intr-un singur imobil va ajuta sa castigati de 3 ori: puteti locui la parter iar demisolul si mansarda sa le amenajati pentru inchiriere sau locuinta proprie, pentru acestea existand scara separata de acces.
Ca la orice alt imobil mai in varsta, vila necesita renovare, acest lucru oferind cumparatorului personalizarea proprietatii dupa bunul plac.
Parterul dispune de o baie mare, iar demisolul si mansarda au grupuri sanitare din constructie, care pot fi puse in functiune imediat dupa verificarea instalatiilor sanitare. Interiorul apartamentului pastreaza elemente originale din perioada constructiei cum ar fi usile, geamurile si rulourile din lemn, pardoseala bailor, sobele, usa de la intrare din lemn masiv. Cu o investitie minima, aceste lucruri pot fi restaurate, dand valoare locuintei si crearea unei atmosfere cu aroma istorica, foarte la moda in acest moment in Bucuresti.
Va asteptam sa vedeti aceasta locatie care, cu siguranta, va va placea.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Curte comună Debara WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare