PROMOTIE ! Case individuale la cheie in Brasov

105.000 € (875 €/mp)
  • Brasov, Bartolomeu
  • ID proprietate: RMX10490
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă120 mp suprafaţa construită178 mp suprafaţa teren250 mp camere4 dormitoare3 etajeP+1E+Pod băi2 anul construcţiei2017 tip imobilcase actualizat la13.03.2018

Descriere


RE/MAX Central va propune spre vanzare un nou proiect, "Acasa Residence", complex de case individuale, constructii noi, moderne, desfasurate pe parter, etaj si pod cu suprafete utile totale de 120 metri patrati si teren de minim 250 de metri patrati. situate pe strada Lanii la numarul 70.
Ansamblul rezidenţial este compus din 12 case, dispuse in 2 randuri a câte 6, care se disting prin arhitectură modernă cu spaţii vitrate mari, ce asigură o buna iluminare naturala.
Imobilele sunt dispuse pe parter, etaj si pod in suprafata construita de 178 de metri patrati si teren incepand de la 250 de metri patrati.
Puteţi alege, în funcţie de nevoia dumneavoastra, între locuinţe de 3 sau 4 camere, fiecare având gradină proprie de la 250 de metri patrati, loc de parcare special amenajat, terasa de 21,8 metri patrati, doua balcoane de 6 metri patrati fiecare.
Finisajele standard includ: tâmplărie PVC cu geam termopan Salamander, centrală termică proprie pe ionizare, centralele cu electrod lucreaza pe principiul incalzirii agentului termic prin ionizare si nu prin rezistenta electrica. Astfel se foloseste energia electrica doar pentru demararea procesului de agitatie termica a moleculelor de apa si desprinderea ionilor care odata polarizati se ciocnesc ducand la marirea temperaturii apei cu un consum foarte redus de energie electrica. Consumul de energie comparativ cu centralele electrice clasice este cu 30% mai economic. În plus, vă oferim posibilitatea de a personaliza casa prin alegerea urmatoarelor finisaje: parchet, gresie, faianţă, obiecte sanitare, uși interior.
Casele sunt executate la cele mai inalte standarde de calitate pana in cele mai mici detalii, bucurandu-se si de o panorama superba care le confera senzatia de libertate, confort si relaxare.
Proprietatile vor avea elemente de design si decor, avand dotarile si finisajele de cea mai buna calitate dupa cum urmeaza :
- Fundatiile, grinzile si planseurile sunt realizate din beton armat.
- Cladirile sunt construite, integral, din caramida Porotherm Profi Rectificata Wienerberger de 30 cm exterior si 20 cm interior.
- Izolate termic la exterior cu polistiren de 10 cm peste care este aplicat un strat de vopsea decorativa siliconata.
- Sunt utilate cu centrale termice de consum redus prin ionizare
- Tamplaria ferestrelor Salamander din PVC
- Invelitoarea acoperisului este din tigla ceramica TONDACH.
- Casa scarii interioare placate cu lemn masiv
- gresia si faianta sunt de import Italia, echivalent cu 150 lei/mp

“Acasa Residence” este soluţia noastră pentru aceia dintre voi care iși doresc o locuinţă ce îmbină confortul unei case spaţioase cu gradină proprie, siguranţa și liniștea oferite de un ansamblu rezidenţial, la doar 10 minute distanţă de centrul Brașovului.

T.V.A. 5% Inclus in pret Comision cumparator 0%

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Alte spaţii
Curte Grădină WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare