Proiect Nou - Pipera Iancu Nicolae, Apartamente cu 2 si 3 camere.

220.420 € (2.243 €/mp) + 19% TVA
  • Bucuresti, Iancu Nicolae
  • ID proprietate: RMX16952
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă98.26 mp camere2 dormitoare1 etajeParter / 1S+P+3E băi1 anul construcţiei2019 tip imobilapartamente disponibilitate2019 actualizat la19.07.2018

Descriere


Agentia RE/MAX va propune spre achizitie, spaţii de locuit, elegante, familiare, generoase şi eficient compartimentate. Da, este vorba de locul acela pe care cu totii il numim, ''CASA''.
Acestea se afla intr-unul dintre cele mai moderne si exclusiviste proiecte din zona Iancu Niculae. Cu un regim redus de înălţime (S+P+2+3) ce cuprinde 23 apartamente de tip studio, 2 camere sau 3 camere, acesta se evidentiaza prin: suprafeţe generoase, compartimentări moderne si finisaje de inalta calitate.

Poziţionat excepţional, în zona de nord a capitalei, accesul făcându-se din Strada Erou Iancu Nicolae, aproape de punctele de interes pentru viitori locatari, dar şi cu acces facil la mijloace de transport (Staţia Jolie Ville – RATB 301 la 500 m), grădiniţe, şcoli, zone pentru petrecerea timpului liber, asamblul este ideal pentru familiile cu copii, în imediata apropiere situându-se mai multe centre de învăţământ: Liceul Francez, Liceul Teoretic Mark Twain, British School, cât şi pentru tineri, care pot beneficia de o multitudine de magazine, centre comerciale, dar şi de agrement.

Confortul şi rafinamentul definesc într-un mod foarte clar noţiunile de arhitectură care au stat la baza proiectării. De asemenea, materialele ce vor fi folosite in acest imobil sunt de cea mai bună calitate, dintre care aş nominaliza: tâmplăria de aluminiu, gresie si faianta Marazzi, încălzire în pardoseală, usi de acces Pinum, obiecte sanitare si baterii Villeroy Boch, ceea ce ofera toate facilităţile unei locuinţe durabile şi moderne.

Pentru a va face o idee asupra conceptelor noastre, a zonei cat si a spatiilor de locuit, nu ezitati sa ne apelati.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aer condiționat
Alte spaţii
Boxă la subsol Lift WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare