Pipera, Vila cu 6 camere, curte 3000 mp

695.000 € (1.958 €/mp)
  • Bucuresti, Pipera
  • ID proprietate: RMX9579
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă355 mp suprafaţa construită522 mp suprafaţa teren3000 mp suprafaţa curte2758 mp camere6 dormitoare4 etajeD+P+M băi4 anul construcţiei2005 tip imobilcase actualizat la08.08.2018

Descriere


De vanzare vila mediteraneana amplasata pe un teren de 2000 mp, delimitat pe latura dinspre rau de o zona de protectie naturala cu suprafata de (inca) 1000 mp in folosinta. Cu doua terase generoase, in vila veti gasi sase camere, din care patru sunt dormitoare, o multitudine de dressing-uri, spatii de depozitare, patru bai si o bucatarie, toate dispuse pe un regim de inaltime D+P+M. Camera tehnica de la demisol gazduieste doua centrale termice pe gaz plus o instalatie de incalzire cu panouri solare, precum si o instalatie completa de dedurizare si filtrare a apei. Pe timpul verii climatizarea este asigurata de 4 unitati de aer conditionat Daikin. Gradina matura este stropita cu apa din put cu ajutorul unei instalatii automate de irigare.
Garajul exterior poate primi doua masini, multe altele putand parca in curte atunci cand organizati o petrecere cu multi invitati.
Proprietatea este deservita si de un generator electric de 13 kw, care poate sustine consumul tuturor echipamentelor electrice in situatia aparitiei unei nedorite pane de curent. Canalizarea este conectata deja la sistemul orasului iar alimentarea cu apa din reteaua publica este disponibila imediat, fiind o optiune a noului proprietar.
Proprietatea este bine conectata la toate punctele de interes social, comercial, cultural si de divertisment ale Bucurestiului.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Spații agrement Uscătorie
Dotări
Aer condiționat Aragaz Jacuzzi Scară interioară
Alte spaţii
Curte Debara Irigații
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare