Vila cu 5 dormitoare in apropierea Scolii Americane

1.350 €/lună (7 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Pipera
  • ID proprietate: RMX9581
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă195 mp suprafaţa construită300 mp suprafaţa teren400 mp suprafaţa curte252 mp camere7 dormitoare5 etajeP+1E+M băi4 anul construcţiei2008 tip imobilcase actualizat la19.10.2017

Descriere


Vila este parte dintr-un duplex, construita pe un teren de 400 mp, intr-una dintre cele mai dorite zone de interes imobiliar, situata pe Bulevardul Pipera, intre intersectia cu Iancu Nicolae si Scoala Americana.
Amprenta este de 148 mp, suprafata construita totala este de aproximativ 300 mp (incluzand garajul, terasele si balconul), iar regimul de inaltime este P+1+M.
Parterul a fost gandit astfel incat sa ofere o comunicare cat mai eficienta intre toate spatiile acestui nivel. Aici se gasesc bucataria, sufrageria, locul de luat masa, un birou si o baie cu dus. Accesul in casa se poate efectua si prin garaj, in zona bucatariei. Din living-room se ajunge imediat in curtea frumos amenajata si intretinuta.
Etajul va pune la dispozitie trei dormitoare, cel matrimonial beneficiind de un dressing mai mult decat incapator, o baie generoasa si balcon. Celelalte doua dormitoare de pe acest nivel sunt deservite de o baie cu acces din hol.
Mansarda este open space, are baie proprie si poate gazdui cu usurinta "locuinta" unui adolescent care-si doreste intimitate si discretie.
Amplasarea vilei in teren a fost astfel gandita incat curtea libera sa poata oferi o suprafata generoasa pentru petrecerea timpului liber alaturi de familie si de prieteni.
Proprietatea beneficiaza, pe langa garaj, de un loc de parcare amenajat la limita proprietatii.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară
Alte spaţii
Curte
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare