Penthouse Superb Herastrau

2.450 €/lună (13 €/lună/mp) TVA inclus
  • Bucuresti, Soseaua Nordului
  • ID proprietate: RMX15098

Caracteristici


suprafaţa utilă190 mp suprafaţa construită250 mp camere4 dormitoare3 etaje5+6 / P+6E+7R băi4 anul construcţiei2008 tip imobilapartamente actualizat la20.07.2018

Descriere


Agentia RE/MAX Estates va propune spre inchiriere un penthouse de pe Sos. Nordului, un loc unde te intorci de fiecare data cu zambetul pe buze, un loc unde il poti numi in adevaratul sens al cuvantului, ''ACASA'.
Proprietatea are in componenta volume de diferite marimi, dispuse pe doua etaje (4 camere - suprafata utila 190 mp.), incaperile comunica fluent intre ele, la primul nivel este un open space ce cuprinde livingul, bucataria si diningul iar la nivelul urmator zona de noapte. Decorul este modern si nonconformist, materialele care ies in evidenta sunt lemnul si sticla, completate de textilele naturale care fac din spatiul casei un loc al relaxarii si odihnei.
Finisajele si decoratiunile sunt de cea mai buna calitate, combinate cu bun gust de un designer de interior.

Culorile sunt predominant neutre, fiind completate din loc in loc de nuante-accent de vernil, orange si beige. Spatiile ample, aerisite si utilizarea materialelor naturale a fost una din dorintele ferme ale proprietarului. Veti vedea ca materialele predominante sunt piatra, lemnul si gresia, toate imbinate cu textile ce imbraca spatiul si ii confera caldura unui camin veritabil.

Pentru o prezentare ampla a spatiilor de locuit si a conceptului extraordinar, va invitam la vizionare.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon Pază permanentă Spații agrement Uscătorie Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Jacuzzi Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Lift WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare