Penthouse Primaverii-Vedere catre lac

1.520.000 € (7.691 €/mp) TVA inclus
  • Bucuresti, Primaverii
  • ID proprietate: RMX16373
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă197.64 mp camere2 dormitoare1 etaje2+3 / P+3E băi3 anul construcţiei2001 tip imobilapartamente actualizat la20.07.2018

Descriere


Avem placerea de a prezenta unul dintre cele mai remarcabile penthouse-uri din Nordul Capitalei. Fiind situat într-una dintre cele mai exclusiviste zone, Primaverii, intre Lacul Floreasca si Parcul Bordei, aceasta proprietate unica va va oferi confortul si relaxarea mult visata. Proiectarea și planificarea arhitecturală a spațiului are caracteristici moderne, precise, care să cuprindă diferite stiluri de decor într-o complementaritate totală.

Liniile clare creează o atmosferă relaxantă, spațiile deschise și Cromatic neutre cu accente naturale sunt inspirate de natura. Putem spune cu certitudine că apartamentul este un spațiu vizionar, un loc care joaca cu lumina si culori, forme și funcții este un amestec confortabil de elemente care creează o senzație de sofisticat și proaspăt.

Apartamentul este fără nici o îndoială una dintre cele mai bune afaceri a lunii. Departe de tumultul bâzâitul metropolitane, spațiul este o parte din categoria resedinte de lux, excelent ca o investiție sau de reședință privată.

Compartimentarea si renovarea totala a penthouse-ului, conform preferintelor viitorilor proprietari sunt incluse in pret.
Pentru o prezentare generala a spatiilor de locuit si a privelistii unice a acestei proprietati, nu ezitati sa ne apelati.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon Pază permanentă Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Jacuzzi Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Lift WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare