Penthouse deosebit cu vedere catre lac

325.000 € (1.806 €/mp)
  • Bucuresti, Jiului
  • ID proprietate: RMX8450

Caracteristici


suprafaţa utilă180 mp suprafaţa construită328 mp camere5 dormitoare3 etaje3 / P+3E+4R băi4 anul construcţiei2009 tip imobilapartamente actualizat la14.06.2018

Descriere


Pentru cei ce iubesc spatiile exterioare si linistea, am proprietatea ideala - cu design modern, situata la numai doi pasi de lac, in nordul Bucurestiului. Pentru cei ce doresc un apartament luminos, cu spatii generoase si cu o structura ideala, este locuinta perfecta. Doar vazand-o veti simti adevarata valoare.
Spatiu interior este dispus pe doua niveluri, la etajul 3 sunt dormitoarele, living-ul si bucataria iar la etajul 4, cel retras, se afla un spatiu excelent de relaxare sau se poate face un al patrulea dormitor. Cu o terasa de 116 mp, cu o vedere incredibila, acest apartament are proprietati asemanatoare cu cele ale unei vile.
Apartamentul este inchiriat pentru o perioada de 2 ani, se poate vinde doar in aceste conditii, sa se pastreze chiriasul actual. Se poate achizitiona pentru cei ce doresc o investitie serioasa, pe termen lung.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Jacuzzi Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Lift
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare