Penthouse Centrul Civic

250.000 € (2.273 €/mp) TVA inclus
  • Brasov, Centrul Civic
  • ID proprietate: RMX14924

Caracteristici


suprafaţa utilă110 mp suprafaţa construită130 mp camere3 dormitoare2 etaje4 / P+4E băi2 anul construcţiei2017 tip imobilapartamente actualizat la29.05.2018

Descriere


Agitatia orasului te oboseste si iti doresti sa locuiesti cu familia ta intr-o comunitate sigura si linistita, inconjurat de natura?
Vrei o locuinta noua intr-un proiect care sa iti ofere toate facilitatile pe care le-ai avea in centrul orasului?
Dealul Melcilor Residence este solutia problemelor tale! Amplasat in centrul orasului, in imediata apropiere a padurii, Dealul Melcilor Residence ofera toate facilitatile unei comunitati linistite, departe de stresul cotidian al aglomeratiei dar aproape de toate punctele de interes, precum zona financiara a orasului si noul mall Afi Palace care se afla la 700 metri.
Dealul Melcilor Resience, cartierul imbratisat de padure, este locul in care traim, ne bucuram de natura si de viata alaturi de familie, alaturi de cei pe care ii iubim si carora le oferim un mediu de viata sanatos.
Pozitionate spre oras, padure si reprezinta un loc de relaxare ideal in verile toride.
Va prezint un penhouse cu trei camere, de lux, din cadrul ansamblului rezidential Dealul Melcilor Residence, acestea fiind o investitie sigura pe timp indelungat. Imobilul are o suprafata utila de 110 mp si terasa de 120 mp. Locuintele au un design modern, oferind spatii mari si luminoase, fiind construite cu un excelent simt estetic. Pe langa aceste multiple beneficii, clientul isi poate personaliza apartamentul. Datorita tehnologiilor si a materialelor de constructie folosite, temperatura incaperilor va fi intotdeauna optima, indiferent de sezon. Designul si tehnologiile europene (Caramida Porotherm, tencuiala 2.5 cm polistiren grafitat 10 cm si tencuiala décor Baumit din rasini naturale), fac ca aceste imobil sa fie dovada inovatiei si a creativitatii in atingerea noului concept de profil tehnologic si functional, cu o atentie deosebita acordata REDUCERII CONSUMULUI DE ENERGIE cu aproximativ 50-60% – cladire incadrata in clasa energetica „A”.
Imobilul beneficiaza de urmatoarele imbunatatiri: videointerfon cu 4 camere si lift Schindler de ultima generatie, statie proprie de epurare a apei.
* Pentru mai multe detalii contactati-ma !

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Videointerfon
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol Lift WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare