Penthouse 4 camere si terase panoramice

109.000 € TVA inclus
  • Cluj-Napoca, Grigorescu
  • ID proprietate: RMX11514
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă101.17 mp suprafaţa construită200.4 mp camere5 dormitoare3 etaje3 / D+P+3E+4R băi2 anul construcţiei2017 tip imobilapartamente actualizat la24.04.2018

Descriere


RE/MAX Grup de Lux va propune sa achizitionati FARA COMISION un apartament tip penthouse, situat pe toata suprafata ultimului nivel al unui imobil nou, cu 3 etaje, situat la capatul strazii Donath, la aproximativ 1 km de blocurile vechi din cartierul Grigorescu.
Apartamentul este compus din 3 dormitoare, 2 bai, bucatarie cu loc de luat masa, separat living, si 2 terase de 30 respectiv 35 mp, cu priveliste deosebita catre Somes. Suprafata utila este de 101 mp, iar suprafata teraselor este de 66 mp.
Pozitia imobilului in cadrul ansamblului este una privilegiata, imobilul avand o panoramica sudica si o priveliste de exceptie. Ansamblul de imobile din aceasta zona este finalizat in proportie de 80%, existand toate utilitatile, inclusiv drum asfaltat si iluminat public.
Imobilul va fi finalizat in aprilie 2018, iar CF-urile individuale se vor obtine in luna iunie 2018. Apartamentul se va preda semifinisat, cu: sapa, un rand de glet, tamplarie termopan, usa intrare, instalatii trase la pozitie, calorifere, centrala termica. Terasele, balcoanele, spatiile comune si spatiile exterioare se predau complet finisate.
Pretul afisat este cu TVA de 5% inclus, pentru conditii optime de cumparare, fara credit. Pentru alte variante de plata, pretul se va personaliza. Apartamentul dispune de un loc de parcare, fara a exista obligativitatea cumpararii lui.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare