Oportunitate investitie-centrul Bucurestiului, vanzare teren 682 mp. Cismigiu

682.000 € (1.000 €/mp) + 19% TVA
  • Bucuresti, Stirbei Voda
  • ID proprietate: RMX1324

Caracteristici


suprafaţa construită2216 mp suprafaţa teren682 mp tip imobilterenuri actualizat la27.03.2018

Descriere


O proprietate deosebita cu imens potential in valorificarea investitiei dvs. Un teren situat ultracentral, intravilan si cu deschidere la doua strazi principale. Aceasta proprietate unica si valoroasa dovedeste prin pozitia ei cum banii dvs. sunt investiti in locul potrivit.
Suprafata terenului este de 682 m2. Aflat la intalnirea a doua bulevarde foarte cunoscute in Bucuresti, cele doua laturi ofera avantajul expunerii foarte vizibile la strada, cu scop comercial, care te opreste in loc fara mult efort publicitar, iesind in evidenta de la o distanta destul de considerabila.
Avand un Certificat de Urbanism cu un CUT maxim de 3,25, cu un POT de maxim 65% si H maxim de 19 metri, suprafata construibila ajunge la 2216 mp care. Utilizarea terenului poate fi comerciala dar si rezidentiala.
Terenul este excelent pozitionat, aflandu-se la mica distanta de Piata Victoriei (prin B-dul Uranus) si de Ateneul Roman (prin Stirbei Voda).
Pretul terenului este de 682.000 €, ceea ce constituie o oportunitate excelenta de dezvoltare, cu un cost efectiv de 307 € pe m2 , incidenta CUT existent.
Daca sunteti in cautarea unei oportunitati de afaceri, ar trebui sa luati in calcul si aceasta proprietate ce are un enorm potential economic, benefic dezvoltarii afacerii dvs.
Nu uitati, suntem la un telefon distanta.

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare