OPORTUNITATE! Casă cu 5 camere, suprafață de 174 mp, în Rășinari

48.500 € (425 €/mp)
  • Rasinari
  • ID proprietate: RMX17852
Comision 0% Exclusivitate

Video


Caracteristici


suprafaţa utilă174 mp suprafaţa construită208 mp suprafaţa teren200 mp camere5 dormitoare2 etajeD+P băi1 anul construcţiei1978 tip imobilcase actualizat la02.08.2018

Descriere


Iti doresti să deții o casă într-o zona pitorească din Mărginimea Sibiului, aproape de stațiunea turistică Păltiniș? Vrei sa te bucuri de aer curat, priveliști uimitoare și momente de neuitat? Această ofertă ți se potrivește!

RE/MAX Xux iți oferă în EXCLUSIVITATE cu COMISION 0% la cumpărător, o casă cu o suprafată utilă de 174 mp și teren de 200 mp, la 12 km de Sibiu, în localitatea Rașinari, strada Barcianu, nr 261, drumul care duce către Păltiniș, la poalele munțiilor Cindrel.
Această casă oferă cumpărătorului o oază de liniște și relaxare de unde se poate auzi doar susurul pârâului Steaza, care se află chiar în spatele casei, cu acces din curte. Casa este construita in anul 1978 si a fost renovata in anul 2017, infrastuctura este facuta din fundatie de piatra si ciment, suprastructura din zidarie de caramida, planse din placa de beton peste pivnita si lemn tencuit peste parter, acoperisul este din sarpanta din lemn cu invelitori de tigla. Această proprietate este compusă din 5 camere, 1 bucătărie, 2 holuri, pivniță, debara, garaj, curte si gradină, dotata cu greseie, faianta, parchet, geamuri termopan, etc. Utilitati: apa, canalizare, curent. Casa se vinde mobilata si utilata.
Obiective turistice in Rășinari:
Muzeul Etnografic, Mausoleul mitropolitului Andrei Şaguna, Casa filozofului Emil Cioran, Casa memoriala Octavian Goga, Casa natala a naturistului, medicului, sociologului si etnografului Ilarie Mitrea,Cetatea feudală de pamânt, Biserica ortodoxă cu hramul Cuvioasa Paraschiva, Biserica ortodoxă cu hramul Sfânta Treime și Casa Episcopală.
Vecinatati:
Statiunea Paltinis situata la 20 km de Rasinari, este prima statiune montana din tara noastra, infiintata in anul 1894. Statiunea se aflta la cea mai mare altitudine din tara - 1450 m. Un important obiectiv turistic in statiune il constituie Schitul, o biserica de lemn ridicata , unde se afla mormantul lui Constantin Noica.
Se pot face drumetii in Rezervatia Iezerelor Cindrelului si Vf. Cindrel si plimbarea cu telescaunul la Vf. Oncesti.
Pe timpul iernii, Paltinis este una din statiunile favorite pentru sporturile de iarna, oferind partii de schi de dificultati diferite. Schiorii au la dispozitie un telescaun, un teleschi si o instalatie pentru nocturna.

Nu pierdeti ocazia de a fi noul proprietar! Pentru detalii suplimentare, contactati-ma la 0751908906 , va stau cu drag la dispozitie!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare Curent
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe TV
Alte spaţii
Curte Debara Grădină Pivniță
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare