O casa cu personalitate

83.000 € (203 €/mp)
  • Focsani, Periferie
  • ID proprietate: RMX15615
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă409 mp suprafaţa construită469 mp suprafaţa teren823 mp camere8 dormitoare4 etajeP+M băi2 anul construcţiei2008 tip imobilcase actualizat la12.07.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE- Comision 0% la cumparare
REMAX Golden Home va ofera spre vanzare o vila deosebita pe strada Eternitatii din cartierul Mandresti in zona cu vile, unde siguranta dvs. este asigurata iar linistea este la ea acasa .Imobilul este versatil, datorita celor 2 usi de acces, astfel incat poate fi utilizat atat ca locuinta bi-familiala cat si ca locuinta unifamiliala cu posibilitatea separarii unui spatiu din mansarda pentru destinatie de birou. Pentru o mai buna intelegere a compartimentarii interioare se pot consulta planurile. Tin sa mentionez ca partea de jos a vilei este finisata, mobilata, utilata si locuibila in prezent, iar pentru mansarda si exterior o sa va lasam pe dvs. sa va puneti imaginatia la contributie si sa o organizati dupa propriile gusturi. Curtea din fata si spatele locuintei va ofera posibilatea relaxarii dvs. si spatiul ideal de joaca pentru copii. Proprietatea are un design simplist dar prin stilul arhitectural neuniform al teraselor si geamurilor ii da locuintei un aer modern.

Daca sunteti in cautarea unui imobil versatil, cu interioare cochete si functionale, care dispune de o curte intima dar suficienta, va invit la o prezentare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă CATV Curent Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Pază permanentă
Dotări
Aragaz Frigider Jacuzzi Mașină de spălat rufe Scară interioară Sistem de alarmă
Alte spaţii
Curte Debara Grădină
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare