Vila moderna, cu vedere superba si iesire directa la lacul Snagov

4.500 €/lună (14 €/lună/mp)
  • Santu-Floresti
  • ID proprietate: RMX10510
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă330 mp suprafaţa teren2000 mp suprafaţa curte1912 mp camere6 dormitoare4 etaje1S+P+1E+2R+M băi4 anul construcţiei2013 tip imobilcase actualizat la21.07.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE! Comision 0% la cumparare/inchiriere.
Agentia RE/MAX Estates ofera la vanzare/inchiriere in zona Snagov comuna Gruiu sat Santu Floresti o casa deosebita. Pe o strada linistita, cu putin trafic si cu o priveliste deosebita. Casa frumoasa si compacta la exterior, dar spatioasa si plina de lumina la interior, este situata pe un teren de 2000 mp, are suprafata utila de 330 mp si regim de inaltime S+P+1+M.
Privita din spatiul public, casa se evidentiaza printr-un design aparte, foarte placut ochiului. Rafinamentul si liniile impecabile sunt rezultatul unei atentii deosebite acordata detaliilor arhitecturale.
Spatiul de zi de la parter are o compartimentare functionala, oferind calitate vietii si un sentiment de relaxare si confort. Aici se afla un antreu de primire, bucataria complet mobilata si utilata, un living spatios cu iesire pe terasa, un grup sanitar modern, casa scarii si o a doua terasa.
La etajul 1 au fost gandite 3 dormitoare, dormitorul matrimonial cu baie proprie, balcon si 2 dresinguri, si celelalte 2 dormitoare fiecare cu balcon individual, cu baie comuna ,accesul facandu-se printr-un hol spatios.
La mansarda au fost gandite: un home cinema, un grup sanitar si un dormitor spatios. Mansarda mai dispune de o terasa foarte spatioasa ,balcon si un bar.
La subsol se afla un garaj spatios cu acces direct in imobil si spatiu tehnic dar si cu adapost A.L.A toate aceste spatii fiind foarte utile pentru orice casa.
Terenul aferent este impartit intre curte si gradina, carora li s-a acordat aceeasi atentie deosebita. Curtea este nivelata, terasata, si populate cu plante, de jur imprejurul casei sunt alei pavate cu dale.
Oferta se adreseaza celor care isi doresc o casa cu multa personalitate, intr-o zona buna si linistita a orasului!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Piscină exterioară Spații agrement Uscătorie
Dotări
Aer condiționat Aragaz Scară interioară Sistem de alarmă
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Debara Grădină Irigații Pivniță WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare