PENTHOUSE DE LUX AVIATIEI/HERASTRAU

650.000 € (2.766 €/mp)
  • Bucuresti, Aviatiei
  • ID proprietate: RMX5068

Caracteristici


suprafaţa utilă235 mp suprafaţa construită630 mp camere5 dormitoare3 etaje4 / P+4E băi4 anul construcţiei2011 tip imobilapartamente actualizat la14.10.2017

Descriere


Va prezint spre vanzare unul dintre ultimele penthouse-uri aflate la vanzare la acest moment in zona Aviatiei, situat intr-un imobil exclusivist, cu vedere panoramica inspre lacul Herastrau, adiacent One Floreasca Lake.

Accesul in interiorul penthouse-ului se realizeaza atat din scara imobilului cat si cu liftul, direct in apartament.

Penthouse-ul se desfasoara pe 2 nivele, are o compartimentare decomandata, zona de zi fiind perfect delimitata de zona de noapte.

Interiorul este compartimentat astfel: living generos, in suprafata de 45 mp, bucatarie, 3 dormitoare (fiecare dintre dormitoare avand propriul dressing si propria baie), pentru zona de zi existand baie individuala; la etajul superior se ajunge printr-o scara interioara care porneste din zona de circulatie a apartamentului; etajul superior consta intr-un spatiu cu destinatie de "casa a scarii" si 2 terase generoase, care ofera o priveliste superba asupra lacului Herastrau si a intregii zone, si care pot fi amenajate ca si spatii de relaxare.
Avand in vedere stadiul interior al apartametului se mai pot crea alte camere (un alt dormitor, un birou).

La acest moment penthouse-ul este fara finisaje interioare. Finisajele pot fi realizate, la alegerea viitorului proprietar, intr-un cuantum care va fi discutat separat de pretul de vanzare la care este prezentata proprietatea, sau pot fi realizate de catre viitorul proprietar in regie proprie.

In pretul apartamentului sunt incluse si 3 locuri de parcare situate in subsolul imobilului.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare