Apartament lux de inchiriat cu 5 camere, Herastrau

3.300 €/lună (14 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Soseaua Nordului
  • ID proprietate: RMX14459

Caracteristici


suprafaţa utilă235 mp suprafaţa construită260 mp camere5 dormitoare3 etaje5 / 1S+P+5E băi2 anul construcţiei2010 tip imobilapartamente actualizat la21.05.2018

Descriere


Nu ati crezut niciodata ca intr-o zona de maxim interes si intens populata puteti gasi linistea unui spatiu extrem de intim si linistit, cu open view peste parcul Herastrau, si miros de padure?
Pozitionat in zona de Nord a Capitalei, pe soseaua Nordului, la etajul 2 al unui imobil nou, luxos, cu vecini si vecinatati selecte, linistite si civilizate, apartamentul oferit spre inchiriere ne ofera toate aceste avantaje si chiar mai mult.
Spatiozitatea, compartimentarea, luminozitatea si calitatea finisajelor, mobilierului, intreg ambientul confortabil si luxos il transforma intr-o oferta tentanta chiar si pentru cel mai pretentios client.
Situat intr-un bloc construit in 2010, apartamentul se desfasoara pe o suprafata de 235mp utili, 5 camere, dintre care 3 dormitoare, 2 bai si o minune de terasa.
Apartamentul este oferit la inchiriere complet mobilat si utilat si dispune de boxa, 1 loc de parcare subteran si posibilitati multiple de parcare supraterana.
Proprietarul este persoana fizica si pretul nu implica TVA.
Inchirierea pe termen lung reprezinta un avantaj.

Va invit cu drag sa-l vizitati!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Pază permanentă
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Jacuzzi Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase TV
Alte spaţii
Lift WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare