6.000 mp, deschidere la sosea de 155 ml, vad comercial - Zona Delfinului

2.040.000 € (340 €/mp)
  • Bucuresti, Doamna Ghica
  • ID proprietate: RMX558
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa teren6000 mp etajeP+12E tip imobilterenuri actualizat la09.07.2018

Descriere


Terenul spre vanzare, in suprafata de aprox. 6.000 mp, ofera posibilitatea unei investitii cu destinatie comerciala, rezidentiala sau chiar industriala. Avand in vedere ca este situat semicentral, in urma elaborarii noului PUZ, exista posibilitatea dezvoltarii unui proiect rezidential foarte benefic investitorului.
Proprietatea are o deschidere generoasa, ce ofera un vad bun pentru orice afacere ce are nevoie de expunere publicitara stradala, spatiu mare, interior ce poate fi impartit dupa necesitate, CAT SI O VEDERE PANORAMICA ASUPRA LACULUI, la mare cautare in ziua de azi, de catre toti clientii.
Terenul mai are o deschidere secundara, la o strada cu trafic redus, conturand astfel suprafata proprietatii, adaugandu-se la lista beneficiilor acestei locatii..
Distanta pana la piata Delfinului sau Piata de Gros-antefrig se face relativ usor, cu acces direct la strada Doamna Ghica via soseaua Pantelimon.
Pentru un proiect mai indraznet este loc si de o cladire de birouri unde vederea catre lacul Fundeni este benefica pentru buna dispozitie a angajatilor unei firme.
Proprietatea merita luată in considerare, avand un pret foarte avantajos, existand si posibilitatea cumpararii firmei in baza careia se afla terenul.

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare