De vanzare teren cu constructie nefinalizata

70.000 € (50 €/mp)
  • Cisnadioara
  • ID proprietate: RMX10916
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa teren1401 mp tip imobilterenuri actualizat la09.01.2018

Descriere


RE/MAX XUX va ofera spre vanzare , cu comision 0% de la cumparator, un teren cu constructie nefinalizata situat intr-o zona frumoasa a Cisnadioarei, avand o priveliste minunata.

Cisnadioara este un sat pitoresc , situat la 10 km de Sibiu si la 2 km de Cisnadie. Acum 850 de ani primii colonisti germani pun bazele localitatii. Cisnadioara a gazduit multe generatii de localnici si multi turisti care isi regasesc recrearea aici. Azi Cisnadioara este o localitate cu viitor, devenind un cartier rezidential al Sibiului, cu casele si vilele amplasate in jurul satului. Satul pastreaza farmecul trecutului, casele vechi sasesti iti fac cu ochiul, biserica fortificata a fost refacuta in 2011/2012 si este gazda multor evenimente culturale, urmate de o invitatie la petrecere in curtea sau in casa parohiala. Piesa centrala a localitatii este ‘’cetatea’’ - biserica fortificata in stil romanic construita din piatra intre 1162 si 1223, situata pe dealul inconjurat de Valea Argintului, cu care toti locuitorii se identifica si se mandresc.

Terenul are o suprafata de 1409mp cu deschidere de 27mp la strada Ciresilor. Pe teren exista o constructie din beton armat finalizata in proportie de 40%. Proiectul a fost gandit pe module independente, ceea ce este un avantaj, se poate finaliza modulul existent fara a continua si celelalte module. Este necesara o noua Autorizatie de Constructie.

Oferta se adreseaza celor care isi doresc o oaza de liniste si relaxare intr-un ambient modern.

Special pentru dumneavoastra oferim COMISION 0% la cumparare si consultanta imobiliara gratuita.Va invit sa vizionati
acesta proprietate! Pentru detalii suplimentare, contactati-ma la 0744208031 , va stau cu drag la dispozitie!

Invităm agenții din piață la colaborare! Vă oferim comision pentru munca depusă!

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare