Teren 1,000 mp Mogosoaia- Padure / Strada Vanatorilor

109.000 € (109 €/mp)
  • Mogosoaia
  • ID proprietate: RMX15745
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa teren1000 mp etaje1S+P+2E+M tip imobilterenuri actualizat la25.07.2018

Descriere


Cand vrei sa construiesti o casa, initial cauti un teren care sa fie situat cat mai aproape de mijloace de transport in comun, cu vecinatati linistite (daca se poate sa ai in vecinatate o padure, un lac..), a carui forma sa iti permita o constructie cu o amprenta generoasa, cu o deschidere mare, cu utilitati "la poarta".

Ei bine, acesta este terenul pe care il cauti!

Situat la mica distanta de Soseaua Bucuresti-Targoviste, in imediata vecinatate a padurii, terenul are o forma dreptunghiular/regulata si o deschidere de 21 ml la drumul privat de acces, drum care se ramifica din strada Vanatorilor.

Iti poti construi locuinta astfel incat de la ferestre sa privesti padurea care, in acest anotimp, iti trimite miresme de tei.

Pe teren exista deja o piscina, prin urmare ai economisit investitia necesara construirii ei iar tu vei mai avea de inlocuit instalatiile acesteia.
Cativa pomi fructiferi sunt deja plantati de catre actualul proprietar.

Toate utilitatile sunt la limita proprietatii.

Daca mai adaug si faptul ca ai putini vecini iar proprietatea are intimitatea asigurata de un gard inalt de cca 4 ml, cu siguranta ma vei contacta pentru a afla detaliile care te intereseaza si pe care eu am omis sa le mentionez.

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare