Investitie hoteliera-Imobil Piata Unirii

1.950.000 € (1.625 €/mp)
  • Bucuresti, Unirii
  • ID proprietate: RMX14466
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă1200 mp suprafaţa construită1498 mp camere18 etaje1 / D+P+M anul construcţiei1910 tip imobilspatii-comerciale actualizat la05.05.2018

Descriere


Va prezint o proprietate cu un potential investitional deosebit,oferit atat de locatia ultracentrala cat si de posibilitatile multiple de amenajare ,pentru a-i da o destinatie care sa asigure un profit maxim.
Imobilul se compune din:
- teren in suprafata de 1345 mp,pentru care actualul proprietar a obtinut recent un CERTIFICAT DE URBANISM DE CONSTRUIRE,pentru construirea unei cladiri cu functiunea de hotel.Indicatorii urbanistici sunt:POT 65% si CUT de 3,2.
- corp de cladire cu amprenta la sol de 379 mp si suprafata construita totala de 1170 mp dispusa pe subsol,parter si mansarda.Aceasta cladire dateaza din anul 1910,este monument istoric si a fost consolidata si renovata cu respectarea tuturor cerintelor prevazute de legislatia din domeniu.
- corp de cladire cu amprenta la sol de 164 mp si suprafata construita totala de 328 mp,dispusa pe parter si etaj.Imobilul nu este renovat.
Avand in vedere ca suprafata construita ce se poate obtine prin extinderea prevazuta in certificatul de urbanism,poate ajunge la 4000mp,imobilul se preteaza si pentru amenajarea de spatii de birouri pentru companii multinationale,sediu de banca; poate avea drept destinatie un centru de cultura,divertisment,institutii de invatamant,pentru amenajarea acestora existand posibilitatea finantarii din fonduri europene.

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare