Investitie, spatiu de birouri cu tot cu chiriasi, Central Brasov

165.000 € (1.025 €/mp) + 19% TVA
  • Brasov, Central
  • ID proprietate: RMX15427
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă161 mp suprafaţa construită171 mp camere1 etaje7 / P+8E+9R+10Th băi1 anul construcţiei2007 tip imobilbirouri actualizat la29.06.2018

Descriere


RE/MAX Central propune spre vanzare un spatiu de birouri la etajul al 7'lea al unui imobil construit special cu aceasta destinatie. Birourile sunt inchiriate catre o companie de IT, iar randamentul este de 10% sau o amortizare a investitiei in 10 ani.
Amplasarea cladirii este una avantajoasa, apropierea de multiple puncte de interes, vizibilitatea exceptionala fac din aceasta proprietate locul ideal unde sa va desfasurati activitatea si sa puteti numi acest spatiu biroul sau sediul central al companiei dumneavoastra.
Interiorul este amenajat, pozele sunt cele reale, fatada imobilului este de tip cortina, pardoseala este dintr-un material pvc special pentru birou, care poate fi intretinut si improspatat usor, tavan casetat cu corpuri de iluminat de tip led, ventiloconvectoare cu doua cai pentru aer cald si rece in functie de sezon, jaluzele personalizate, retea de cabluri in pardoseala, iluminat inteligent pe zone, si multe alte dotari suplimentare care imbunatatesc atmosfera de lucru din cadrul biroului. Exista si o chicineta alaturi de un spatiu de luat masa, o toaleta, si foarte important acces la o terasa exterioara direct din spatiu.
Suprafata utila a intregului birou este de 161 mp utili, iar daca aceasta suprafata nu este suficienta se mai pot adauga inca 225 mp, evident la alte costuri.
Cladirea este una moderna, respecta toate standardele in vigoare, beneficiaza de doua lifturi de cate 6 persoane, receptie la parter etc.

Pentru mai multe detalii si eventual vizionari puteti accesa numerele de telefon si adresele de e-mail afisate.

Facilităţi


Utilităţi generale
Internet Telefon
Dotări imobil
Pază permanentă
Dotări
Sistem de alarmă
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare