Investitie! Apartament de lux, superfinisat și utilat, 3 camere, Cluj

155.000 € (1.962 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Buna Ziua
  • ID proprietate: RMX15945

Caracteristici


suprafaţa utilă79 mp suprafaţa construită105 mp camere3 dormitoare2 etajeMansarda / P+1E+M băi2 anul construcţiei2013 tip imobilapartamente actualizat la06.08.2018

Descriere


RE/MAX Concept va propune spre vanzare un apartament de lux, generos și luminos, situat în cartierul Bună Ziua, zona Calea Turzii, intr-un imobil cu doar 3 nivele, apartamentul fiind situat la ultimul nivel. Cu suprafață utila de 79 mp, apartamentul este compus din living și bucătărie, o zonă de relaxare, 2 dormitoare, 2 băi și o terasă.
Apartamentul se vinde complet mobilat și utilat. Amenajarea a fost realizată de un designer, iar materialele folosite sunt de cea mai bună calitate. Mobilierul bucătăriei a fost personalizat și realizat la comandă. Bucătăria este dotată cu un frigider încorporat, plită și cuptor electric, cu o hotă silențioasă. Dormitorul matrimonial are un jacuzzi, un dressing și acces la terasă.

Sistemul de iluminat este functional prin controlul din telecomanda pentru luminile din spatiul de relaxare, bucatarie si living. Prin alta telecomanda se poate controla lumina in dormitorul matrimonial.
   
Sonorizarea este controlata si amplificata de un echipament situat in spatiul de relaxare de deasupra scarilor, cu acces din zona de zi. Sistemul modern de sonorizare permite auditia sunetului amplificat prin difuzoarele incorporate in peretii din living si din dormitorul matrimonial. 
   
Apartamentul este dotat cu 3 Smart Tv-uri Sony, cu diagonale de 121 cm in living si dormitorul matrimonial, respectiv 109 cm in dormitorul mic.

Climatizarea se realizeaza individual cu doua aparate de aer conditionat, care sunt capabile sa dea atat aer cald cat si aer rece.

In living, aparatul de clima marca Samsung este de tip smart, fiind dotat cu placa de retea wireless cu conectare la internet, care poate fi controlat de la un smartphone. Pe langa cele doua aparate mai este instalata o centrala de apartament Viesman controlata si ea cu senzor cu telecomanda. Usa de la intrarea in apartament este prevazuta cu cod de securitate si amprenta digitala, iar accesul in cladire este prevazut cu security cod si videointerfon.

Apartamentul dispune si de un garaj dublu, de 40 mp. In prezent apartamentul este inchiriat, contractul de inchiriere putand fi preluat de viitorul proprietar, iar valoarea chiriei actuale poate asigura un randament de peste 7% anual.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Jacuzzi Mașină de spălat rufe Scară interioară TV
Alte spaţii
WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare