Investitie ! Apartament 3 Camere La Cheie ! 0% Comision

73.000 € (913 €/mp)
  • Selimbar
  • ID proprietate: RMX17994
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă80 mp suprafaţa construită96 mp camere3 dormitoare2 etaje2 / P+2E băi2 anul construcţiei2018 tip imobilapartamente actualizat la14.08.2018

Descriere


Termenul de predare 30 septembrie 2018 ! Ultimele apartamente disponibile !
RE/MAX Proffesionals va propune spre vânzare apartament cu 3 camere, generos și luminos, situat în Localitatea Șelimbăr, zona Octavian Goga, într-un imobil cu doar 2 nivele,
Cu suprafață utila de 80 mp + terasa 12 mp , apartamentul este compus din living și bucătărie, 2 dormitoare, 2 bai un balcon și o terasă spațioasa.
Apartamentul este situate într-o zona liniștita beneficiind de drum de acces, locuri de joaca pentru copii si transport public.
Apartamentul se vinde complet utilat. iar materialele folosite fiind de cea mai bună calitate. Închiderile exterioare din cărămida tip POROTHERM au o grosime a pereților de 30 cm + termosistem exterior 10 cm. Tâmplarie PVC - QFORT cu geam termopan cu 3 foi sticla, glafuri - piatra naturala, casa scarii fiind placata cu piatra.
Compartimentările interioare din zidărie cărămida tip POROTHERM la parter si mansarda, au grosimea pereților de 25 cm. Tencuielile, gletul si vopsele lavabile folosite marca Knauf. Faianța bucătăriei și a băii este la alegerea clientului. Usile sunt marca Porta Doors din pal perforat, iar glafurile din piatra naturala
Apartamentele beneficiază de centrala termica cu tiraj forțat – turbo in condensatie – 24 Kw -Viessmann, calorifere si thermostat.
Pardoseli :sapa + gresie pentru spatiile tehnice, gresie pentru bai,parchet laminat 12mm.
De asemenea în prețul apartamentului sunt incluse împrejmuirea cu gard din fier forjat pe o latura si gard bordurat pe trei laturi. Parcare pavata cu dale de beton inclusiv calea de acces intrare pricipala (1 loc de parcare inclus).
Termenul de predare : 30 septembrie 2018, avansul minim este de 10% din valoarea apartamentului.
Pentru mai multe informatii legate de apartamentele reprezentate Remax va rog sa ne contactați la Tel 0752753598

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Curte
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare