Inchiriere apartament in vila 4 cam in A. Muresanu

980 €/lună (8 €/lună/mp)
  • Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
  • ID proprietate: RMX1086
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă125 mp suprafaţa construită145 mp suprafaţa teren200 mp camere3 dormitoare2 etajeP băi2 tip imobilcase actualizat la15.05.2018

Descriere


Remax/Grup de Lux ofera spre inchiriere un apartament frumos in vila cu acces separat si curte proprie. Acesta este proaspat finisat, cu o curte foarte frumos amenajata si are o schita atasata.
Accesul se face pe la parter si se urca pe scari, iar apartamentul e dispus la etaj 1. Nu mai exista vecini la parter sau la un etaj superior ci doar in spatele casei (cu un alt acces) este un alt apartament care e locuit si are gradina proprie.
Apartamentul are 4 camere, din care 2 ar putea fi dormitoare, 1 ar fi birou, iar cea mai mare, care le uneste pe toate ar putea fi un living generos.
Apartamentul are 1 wc si o baie spatioasa.
Ca si finisaje, apartamentul are instalatii noi, rulouri grecesti de aluminiu la geamuri izolate cu poliuretan, parchet masiv de stejar de 2.00 cm, tavanele izolate si podul la fel, centrala in condensatie cu consum scazut, geamuri de termopan triplu, pe partea de Nord.
Se inchiriaza nemobilat, insa proprietarul este decshis la o eventuala discutie despre mobilarea acestuia. Este montat un aparat de aer conditionat.
Locuinta are expunere sudica si un balcon acoperit tot spre sud (spre curte), este extraordinar de bine finisata si izolata si foarte confortabila!
Pentru alte informatii, astept sa ma contactati!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare