Inchiriere apartament 4 camere Dorobanti

2.000 €/lună (13 €/lună/mp) + 19% TVA
  • Bucuresti, Dorobanti
  • ID proprietate: RMX9698

Caracteristici


suprafaţa utilă157 mp camere4 dormitoare3 etaje3 / 1S+P+4E băi3 anul construcţiei2005 tip imobilapartamente actualizat la13.02.2018

Descriere


Amplu, elegant si atent finisat, iata 3 dintre calitatile acestui apartament deosebit din zona Dorobanti.
Va prezint spre inchiriere un apartament de 4 camere situat ansamblul rezidential Washington Residence. Complexul ofera conditii de exceptie: securitate maxima, locuri de joaca pentru copii, miniparc, are in dotare un club de fitnes cu circuit inchis, ce cuprinde sala de sport, sauna , vestiare, cabine de dus.
Imobilul se gaseste intr-o stare excelenta , cu finisaje de foarta buna calitate, ascensor Schindler care ajunge si in zona de parcare, este izolat termic si este bine intretinut.
Apartamentul este compus din living spatios , 3 dormitoare, 2 bai, un grup sanitar, 2 terase si bucatarie, este decomandat, se afla la etajul 3, generos, avand 157 mp utili, mai include 2 locuri de parcare si o boxa pentru depozitare, fiind astfel ideal pentru a fi utilizata de catre o familie in cautarea unei locuinte.
Ca si imbunatatiri apartamentul dispune de parchet masiv, calorifere din aluminiu, tamplarie din aluminiu, usa metalica de buna calitate, usi interioare din lemn, aer conditionat, rulouri exterioare electrice la geamuri, plase tantari etc , practic apartamentul poate fi ocupat imediat de catre noul locatar nefiind necesare investitii suplimentare ( este complet mobilat si utilat ).
Zona in care este amplasat apartamentul este una dintre cele mai cautate, in vecinatate regasindu-se numeroase puncte de interes: restaurante, cafenele, terase, centre comerciale, parcuri, piete, supermarketuri, banci, gradinite si scoli.
Proprietatea ofera un raport calitate pret foarte bun astfel incat va asteptam la vizionare pentru a va convinge de beneficiile pe care le poate oferi mutarea in aceast apartament.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare