Inchiriere apartament 4 camere Central Park

1.600 €/lună (8 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Stefan cel Mare
  • ID proprietate: RMX7876
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă210 mp camere4 dormitoare2 etaje4 / P+10E băi3 anul construcţiei2008 tip imobilapartamente actualizat la25.09.2017

Descriere


Aam placerea sa va prezint spre inchiriere un apartament modern, spatios si confortabil, situat intr-una dintre cele mai cautate ansambluri ale capitalei: complexul rezidential Central Park.

Apartamentul are o suprafata utila de 210 mp si este situat la etajul patru al unei cladiri construite in anul 2008. Acesta este decomandat si include patru camere, trei grupuri sanitare, o bucatarie deschisa si doua balcoane care dezvaluie o priveliste deosebita a complexului modern. Apartamentul este mobilat si utilat modern.

Camera de zi se remarca prin mobiliarul modern, deschidere, luminozitate si dimensiunea generoasa. Deosebite sunt aici ferestrele care imbraca doi dintre peretii din living, existand astfel acces inspre cele doua balcoane generoase ala apartamentului. Dormitoarele sunt luminoase dotate cu baie proprie si dressing-uri. Bucataria este mobilata si utilata, spatioasa si impecabil finisata si are deschidere catre zona de dinning.

Apartamentul curpinde urmatoarele utilitati: geamuri de tip termopan, aer conditionat si centrala termica, usa metalica. Imobilul detine lift si interfon. In plus, un avantaj il reprezinta cele doua dressinguri, perfecte pentru depozitare.
Apartamentul dispune de un loc de parcare dublu, situat in garajul subteran.

Central Park este un ansamblu rezidenţial modern, situat lngă Parcul Circului, pe Şoseaua Ştefan cel Mare, la 1,5 km de Piaţa Victoriei. Este o locaţie ideală, care combină toate beneficiile centrului oraşului cu linistea att de necesara după o zi ncărcată. In apropiere puteti gasi magazine, supermarketuri, bănci, cafenele, restaurante, teatre, cinematografe, şcoli, situndu-se la numai 15 minute de aeroport.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare