Inchiriere apartament 3 camere, mobilat, utilat - Calea Dorobanti - Perla

550 €/lună (7 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Dorobanti
  • ID proprietate: RMX8478
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă74.64 mp suprafaţa construită82 mp camere3 dormitoare2 etaje5 / P+10E băi1 anul construcţiei1977 tip imobilapartamente actualizat la03.05.2018

Descriere


Am placerea sa va prezint spre inchiriere un apartament cu 3 camere in zona Dorobanti. In imediata apropiere regasim banci, farmacii, supermarketuri (Mega Image, Carrefour Expres), mijloace de transport public (autobuzele 131, 331, 301, 335, 282, tramvaiul 1 si la 7-10 minute de mers pe jos statiile de metrou Stefan cel Mare sau Romana). De asemenea, pentru familiile cu copii avem scolile: Elena Vacarescu, Scoala 45, Scoala Floreasca, liceul Goethe, liceul I.L.Caragiale, parcurile Floreasca si Herastrau.
Imobilul cu 10 etaje este reabilitat termic, avand un exterior frumos, iar costurile cu incalzirea pe perioada iernii fiind mici. Scara este ingrijita, iar accesul se face prin spate si este dublu securizat: prin interfon si un cod de acces la a doua usa, ceea ce confera siguranta. In spatele blocului este o zona linistita, de case.
Apartamentul se afla la etajul 5/10 si are vedere atat catre bulevard (1 dormitor si balconul inchis), cat si pe spate ( living, dormitor 2, bucatarie). Avantajul major al orientarii este ca, desi situat pe Calea Dorobanti beneficiati de luminozitate, vedere neobturata si liniste.
Este structurat astfel: hol intrare, bucatarie inchisa mobilata si utilata, debara, living, dormitor 1, baie, dormitor 2 cu iesire in balconul inchis.
Finisaje si dotari: termopane, parchet, gresie, faianta, AC.
Disponibilitate imediata.
Va invit cu drag la vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe
Alte spaţii
Debara
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare