Inchiriere Apartament 3 camere Laguna Residence

1.500 €/lună (17 €/lună/mp) + 19% TVA
  • Bucuresti, Floreasca
  • ID proprietate: RMX9360
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă107 mp suprafaţa construită118 mp camere3 dormitoare2 etaje2 / 1S+P+6E+7R+8R băi2 anul construcţiei2016 tip imobilapartamente actualizat la06.11.2017

Descriere


Acest apartament spectaculos, situat in complexul rezidential Laguna, pe malul Lacului Tei, iti ofera tot luxul si confortul pe care ti-l doresti.

Apartamentul de 118 mp se afla la etajul 2 al unei cladiri de 6 etaje dat in folosinta anul acesta. Este semidecomandat si include 3 camere, 2 grupuri sanitare si un balcoan.

Spectaculos mobilat, acesta iti permite sa te relaxezi intr-o atmosfera ultra-moderna. Piesele de mobilier minimaliste se armonizeaza cu accentele grafice.
Din zona de living se desprinde un hol, care comunica direct cu cele doua dormitoare. Ambele incaperi sunt spatioase si dispun de mobilier modern. Dormitorul matrimonial dispune de baie proprie si dressing, in timp ce al doilea grup sanitar este de serviciu si deserveste atat zona de zi cat si celelalte doua dormitoare.
Bucataria este inchisa vei descoperi aici mobilier elegant, echipamente electrocasnice de ultima generatie si multe spatii de depozitare.

Balconul ofera o priveliste placuta spre zona Lacului Tei si poate fi chiar o zona de relaxare sau meditatie. In plus, vei mai beneficia de urmatoarele facilitati: ferestre de tip termopan, acces la cablu tv si internet, senzori de incendii, aer conditionat si centrala termica, usa anti-efractie.
Complexul dispune de paza permanenta, acces pe baza de telecomada, parcare subterana lift si interfon.

Imobilul se afla in zona Barbu Vacarescu - Floreasca, in apropierea parcurilor Floreasca si Verdi. In apropiere se afla Mall-ul Promenada, restaurante si cluburi, scoli si gradinite.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare